Etusivu / Uutiset / Turvan terveiset

Turvan terveiset

Turva huolehtii leirillä järjestyksenvalvonnasta, kulunvalvonnasta ja paljon muustakin turvallisuuteen liittyvästä vuorokauden ympäri. Leiriläisille Turvan näkyvintä toimintaa on alueella kiertävät järjestyksenvalvojat sekä pääportilla tehtävä ilmoittautuminen leirialueelta poistuessa ja sinne saapuessa. Turvassa on noin 34 toimihenkilöä ja he toimivat neljässä työvuorossa.

Turvan näkökulmasta leiri on sujunut tähän asti hyvin. Leiriläiset ovat olleet kiltisti ja ohjeita on noudatettu. CoreGon rannekkeet ovat myös Turvalle uusi juttu, mutta niiden luku pääportilla on toiminut melko sujuvasti. Rannekkeisiin liitetyn järjestelmän avulla tarvittaessa voidaan tarkistaa, ketkä ovat leirialueella paikalla ja ketkä poissa. Vierailupäivän tehtävissä Turvan apuna oli leiripalokunta ja muita toimihenkilöitä sekä myös nuoria. Homma toimi hienosti ja erityisesti liikenteenohjauksesta vierailijat antoivat positiivista palautetta. 

Turva haluaa vielä muistuttaa leiriläisiä varmistamaan telttojen ja katosten kiinnitykset (kovaa tuulta on tiedossa edelleen) sekä huolehtimaan muustakin omaisuudesta ja kyselemään kadonneita tavaroita leiripalokunnan löytötavaroista.

Teksti ja kuvat: Essi Kannisto

Lue myös