Etusivu / Uutiset / Rakennusleirillä on hellettä riittänyt

Rakennusleirillä on hellettä riittänyt

Keskiviikkona 29.6. aloitettiin Eldis 22 palokuntanuorten kansainvälisen leirin rakennusleirin osuus, jolla on tarkoituksena saada rakennettua valmiiksi kaikki tulevaa leiriviikkoa varten. Rakennusleirin päällikkönä toimii huoltopäällikkö Veikko Pullinen ja varapäällikkönä huollon varapäällikkö Kalle Kaunisvaara. Rakennusleirin aikana on saatu kasaan sirkusteltta, konttipaikat ja koulutusalueet sekä ruokailukatos ja bajamajat sekä peseytymistilat. Ruokalaa päästiin ensimmäistä kertaa testaamaan lauantain päivällisellä ja voimme todeta, että kylläpäs useamman vuoden tauon jälkeen ruoka maistuu hyvältä leiriolosuhteissa!

Sää on myös rakennusleirin osalta suosinut ja aurinkorasva on tullut tarpeeseen. Toivotaan, että säät suosivat myös itse leiriviikon aikana ja, että kaikki ovat muistaneet pakata mukaan lippiksen sekä vesipullon.

Kaikkiaan voimmekin todeta rakennusleirin osalta, että leirialue on saatu hyvin kasaan ja alueet valmiiksi tulevaa leiriviikkoa varten, joten ei muuta kuin tervetuloa alueelle viettämään mukavaa viikkoa yhdessä! Suuret kiitokset kaikille rakennusleirille osallistuneille!

Lue myös