Etusivu / Uutiset / Palokuntaleiriä ei järjestetä ilman tukia

Palokuntaleiriä ei järjestetä ilman tukia

Palokuntalaisnuoret ja Eldis22-leiriorganisaatio haluavat osoittaa kaikille leiriä tukeville sponsoreille suuret kiitokset yhteistyöstä – ilman sponsoreita suurleiriä olisi todella vaikea toteuttaa. Heidän avulla saamme esimerkiksi leirin osallistumiskustannukset halvemmiksi, jotta mahdollisimman monella nuorella olisi mahdollisuus lähteä leireilemään!

Yksi leirin tärkeistä sponsoreista on jo vuodesta 1942 toiminnassa ollut Palosuojelurahasto (PSR), joka on merkittävä kumppani koko pelastusalalle. Rahaston tavoitteena on edistää yhteiskunnan paloturvallisuutta erityisesti koulutuksen ja tutkimuksen tukemisen avulla. Eldis22-leirillä pyrimme koulutuskurssien kautta opettamaan nuorille monipuolisia valmiuksia paloturvallisuuden ja pelastustoiminnan alalta. Iso kiitos palosuojelurahastolle sen leirille antamasta tuesta ja isot onnittelut 80 vuotisesta toiminnasta!

Haluamme kiittää myös vuonna 1942 perustettua Jenny ja Antti Wihurin Rahastoa, joka osallistuu leirimme tukemiseen. Rahaston pyrkimyksenä on tukea ja luoda mahdollisuuksia sosiaalisille kontakteille sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Se pyrkii myös rahoittamaan tiedettä, taidetta ja erinäistä yhteiskunnallista toimintaa. Suurleiristä on toivottavasti tulossa kokemusrikas meille kaikille – rahasto on myös aktiivisesti mukana “me”-hengen luomisessa.

Lopuksi haluamme vielä kiittää Tre Smeder -Säätiötä, joka tukee Helsinkiä kehittävää kulttuuri- ja vapaaehtoistoimintaa. Säätiö on perustettu 1993 ja sen toiminta kohdistuu edellä mainittujen ohella myöskin ruotsinkielen aseman turvaamiseen ja monikulttuurisuuden aseman kehittämiseen. Eldis22 on kansainvälinen leiri, mikä mahdollistaa sosiaalisten kontaktien syntymisen ja yhteistyön monien eri kieliryhmien ja kulttuurien välillä. Leiriorganisaatio pyrkii painottamaan kaksikielisyyttä, tasa-arvoisuutta sekä yhdenvertaisuutta tulevalla suurleirillä.

Iso kiitos kaikille teille sponsoreille, jotka haluatte olla mukana tekemässä tästä leirikokemuksesta mahdollisen ja ikimuistoisen palokuntanuorille!

Teksti: Emma Alppi

Lue myös