Etusivu / Uutiset / Muistutus vierailupäivästä!

Muistutus vierailupäivästä!

Huomenna keskiviikkona 6.7. Eldiksellä järjestetään vierailupäivä. Vierailuaika alkaa klo 14 ja loppuu klo 20. Olethan muistanut ennakkoilmoittautua Lyytissä, linkki: https://www.lyyti.in/Eldis22_vierailupaiva Ennakkoilmoittautua voit huomiseen saapumiseen saakka! Vieraille on varattu aikaa tutustua alueeseen leiriläisten kanssa, sillä vierailupäivänä koulutusta järjestetään ainoastaan aamupäivällä.

Leirialueelle rakentuu huomiselle torikuja, josta voi mm. ostaa hernekeittoa 6€ annos. Kujalta voit ostaa myös hodareita, pyttipannua, munkkia, hattaraa, makkaraa, mansikoita ja herneitä. Kanttiinin ja ruokakojujen lisäksi alueella palvelee jäätelökioski. Eldis shop on avoinna vieraille koko päivän ajan, tervetuloa shoppailemaan! Eldis shop löytyy ison kanttiinin ruokalan puoleisesta päästä.

Vierailupäivänä järjestetään Sankoruiskun SM-kisat kello 18:00 alkaen Malmin lentokentän alueella. Lisäksi ohjelmassa vierailupäivänä on ohjelmateltassa: laatikkopaloautojen askartelua, hama-helmiaskartelua, visailua ja painattaa leiripaitaasi tai vaihtoehtoisesti muuta omaa paitaasi paitapainattamossa ohjelmateltassa. Välinelainaamosta voit lainata erilaisia pelivälineitä sirkusteltan viereisestä teltasta. Geokätköily on mahdollista leirialueella. Tuunausteltalla taas ohjelmateltan vieressä pääset tuunaamaan omaa polkypyörää tai tuunaamon välineitä. Lisäksi ohjelmateltan vieressä on keppihevosrata. Hyvällä säällä on mahdollisuus vesisotaan. Korikiipeilyä on mahdollista kokeilla PVAT-teemapuistossa. Leiriläisille on ohjelmassa vierailupäivänä klo 18 leirikaste, johon ei tarvitse ennakkoilmoittautua vaan voit tulla klo 18-19:30 välillä kanttiinin luokse odottamaan omaa leirikastetta. Myös vierailupäivän iltana voit ottaa kaverit mukaan ja suunnata pakopeliin! Leirille on rakennettu kaksi pakopeliä, joihin voit osallistua pienellä kaveriporukalla. Pakopeliin ilmoittautuminen tapahtuu Eldistoursin kautta infopisteellä.

Kansainväliset vieraat kisailevat leiriläisten kanssa CTIF parissa sammutus- ja konemiestaidot teemapuistossa klo 14 eteenpäin. Kisailuun saa osallistua vapaasti. Varustuksena kevythaalari ja tennarit. Lajiin ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, joten mukaan iloista mieltä ja paikan päällä opastetaan lajin pariin!

Muistattehan varautua säänmukaisesti eli ottamaan päähineen, aurinkovoiteen ja vesipullon mukaan. Lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi tuoda alueelle. Tervetuloa viettämään ikimuistoista vierailupäivää!

Saapumisen osalta suosittelemme katsomaan kyseisen videon, linkki: https://youtu.be/TPIguBTJgw4 HUOM! Videolla kirjoitusvirhe, saapuminen alueelle tapahtuu TATTARIHARJUNTIEN kautta. Alueella on liikenteenohjaus leirin Turvan järjestämänä. Turvan henkilöt tunnistatte keltaisesta tai oranssista huomioliivistä. Varsinaiselle leirialueelle ei pääse ajoneuvolla vaan autot tulee jättää ohjeiden mukaiselle pysäköintialueelle. Noudatattehan Turvan antamia ohjeita, jotta vierailijoiden liikenne on sujuvaa ja turvallista.

Lue myös