Etusivu / Tiedotteet / Leiritoimikunta on valittu

Leiritoimikunta on valittu

Loppukesän ja alkusyksyn ajan on leiriprojektin osalta tehty rekrytointia leiritoimikunnan muodostamiseksi. Nyt on vihdoin valittu toimialapäälliköt, jotka muodostavat leiritoimikunnan yhdessä leiripäälliköiden kanssa.

Toimialapäälliköiden valintaprosessi käynnistyi heti projektin alussa, jolloin pohdittiin, minkälaista osaamista ja kokemusta toimialapäälliköiltä toivotaan. Valintaprosessissa hyödynnettiin avointa hakua, mikä järjestettiin 27.8.-20.9. ja haku oli avoinna leirin nettisivuilla. Hakua mainostettiin pelastusliittojen kautta palokuntiin, Palokuntaan -uutiskirjeessä sekä somessa eri palokuntafoorumeilla. Haun kautta tuli kaikkiaan 20 hakemusta, joista vähän yli puolet kohdistui kahteen toimialaan. Haun lisäksi leirin johto on rekrytoinut sopivia henkilöitä ja miettinyt toimivaa leiritoimikunnan kokoonpanoa. Leiritoimikunnan kokoonpano on vahvistettu leirin ohjausryhmässä 19.10.2020.

Leiritoimikunnan 2022 kokoonpano:

Leiripäällikkö Samuel Siliin
Varaleiripäällikkö Sabina Holopainen
Huoltopäällikkö Veikko Pullinen
Kansainvälisten asioiden päällikkö Jaana Rantanen
Keittiöpäällikkö Tommi Karlsson
Koulutuspäällikkö Juha Kylmälä
Ohjelmapäällikkö Camilla Rautanen
Toimistopäällikkö Sari Tuuri-Salonen
Turvallisuuspäällikkö Juha Niitynpää
Viestintäpäällikkö Susanna Sankala
Projektipäällikkö Valtteri Tervala

Uskomme, että jokaiselle hakijalle löytyy mielekäs tehtävä projektissa. Kannustamme kaikkia hakemaan itseään kiinnostavia tehtäviä, kun niitä aukeaa. Näin voit itse vaikuttaa siihen, mitä leirillä pääset tekemään. Olemme oppineet paljon valintaprosessista ja kehittämme sitä paremmaksi. Seuraavaksi tulla hakemaan nuoria kokemusasiantuntijoiksi leiritoimikunnan työn tueksi.

Lisätietoja.

Samuel Siliin, leiripäällikkö, 040 502 7227
Sabina Holopainen, leirin varapäällikkö, 040 501 5913 (ruotsiksi)
Valtteri Tervala, projektipäällikkö, 050 530 5124, valtteri.tervala(a)upl.fi

Lue myös