Etusivu / Uutiset / Leiri-ilmoittautuminen on käynnissä!

Leiri-ilmoittautuminen on käynnissä!

Eldis 22 on Suomen tämän vuoden suurin palokuntatapahtuma. Nyt jos koskaan on aika ilmoittautua, jotta saadaan leiri järjestettyä!

Eldis 22 -leiri on palokuntanuorten valtakunnallinen ja kansainvälinen leiri, joka järjestetään 3.–9.7.2022 Helsingissä Malmin lentokentällä, Osallistumismaksu leirille on 170€. Eldis 22 on niin kutsuttu suurleiri, mikä järjestetään joka neljäs vuosi. Leiri on tarkoitettu palokuntatoimintaa harrastaville 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä palokunnissa toimiville aikuisille, jotka toimivat leirillä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä. Ulkomailta odotetaan Eldikselle tällä hetkellä n. 650 kansainvälistä leiriläistä muun muassa Saksasta ja Tšekeistä.

Eldis 22 on viikon mittainen koulutusleiri, missä lapset ja nuoret suorittavat erilaisia kursseja ja viettävät vastapainona vapaa-aikaa ohjatusti ja vapaamuotoisesti. Leiriarki muodostuu viikko-ohjelmasta, missä koulutusta järjestetään aamu- ja iltapäivisin ja illat ovat vapaa-aikaa. Kurssit on suunniteltu eri ikäryhmille ja taitotasoille. Koulutukset sisältävät erilaisia arjen turvallisuustaitoja, palomies- ja ryhmäkohtaisia taitoja ja muun muassa ensiaputaitoja. Kaikki kansainväliset ulkomailta saapuvat palokuntanuoret osallistuvat International Rescue -kurssille, minne haetaan myös suomalaisia palokuntanuoria mukaan.

Koulutuksen lisäksi tarjolla on erilaisia ohjattuja aktiviteetteja, joihin voi osallistua oman halun mukaan iltaisin koulutuksen jälkeen. Leirillä majoitutaan teltoissa palokunnittain ja leirialueelle rakennetaan pieni kaupunki, mikä sisältää muun muassa kanttiinin, Eldis 22 kaupan, leirisairaalan ja -palokunnan. Paljon kaikkea mahtavaa onkin siis odotettavissa kesän ikimuistoiselta leiriviikolta!

Mistä leirin nimi tulee? Eldis 22 nimi tulee stadin slangista sanasta eldis, mikä meinaa tulta ja nuotiota, sekä ruotsinkielisestä sanasta eld, joka meinaa tulta. Nuorten toive oli saada Eldis nimen perään vuosi 2022 lyhennettynä ytimekkäästi 22, eli Eldis 22.

Muistakaa ilmoittautua leirille ajoissa, koska ilmoittautuminen päättyy jo 31.3.2022 23:59!

Lisätietoa ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen liittyen: www.palokuntaleirit.fi/ilmoittautuminen/

Nähdään Malmilla heinäkuussa!

Lue myös