Etusivu / Uutiset / Helsinki ja nuoret Eldiksellä

Helsinki ja nuoret Eldiksellä

Sirkusteltan vierestä löytyy pieni vaaleanpunainen katos, joka ei ole kuitenkaan tarkoitettu koulutukseen. Kyseinen katos kuuluu Helsingin kaupungin nuorisopalveluille ja sinne voi mennä haastamaan nuoriso-ohjaajia erilaisiin kilpailuihin tai pelkästään jutustelemaan vapaa-ajalla. Teltalla on nuoriso-ohjaaja paikalla joka päivä klo 16-19 (poikkeuksellisesti vierailupäivänä klo 14-19).

Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden teltalla on mahdollisuus laittaa puhelin lukolliseen kaappiin lataukseen pelien ajaksi. Jos olet seuraa tai pelikaveria vailla niin joka päivä klo 16-19 (vierailupäivänä poikkeuksellisesti klo 14-19). Muistathan kuitenkin ettei puhelinta voi jättää pisteelle latautumaan yön yli! Mikäli unohdat puhelimesi lataukseen pisteelle yön yli niin puhelimesi toimitetaan turvan löytötavarapisteelle ja saat noudettua sen tuntomerkkejä vastaan.

Terminaalin edessä on iso Helsinki-kyltti. Varsinkin iltaisin Helsinki -valotaideteos tulee olemaan näyttävä monumentti, kun siihen saadaan valot päälle eli ei muuta kuin sinne ottamaan kuvia yhdessä kavereiden kanssa.

-Timo Lindgren, Malmin VPK. Yhteistyössä Helsingin kaupungin nuorisopalvelun kanssa.

Lue myös