Etusivu / Uutiset / Disco torsdag!

Disco torsdag!

Spännande dag inte sant! Hela lägret väcktes till ännu en fin morgon här på Malms flygfält! Man kan nog lugnt säga att alla lägerdeltagare har fått njuta av riktigt goda matstunder här på Eldis. Både morgonmål, lunch, middag och kvällsbit! Stort tack till köket:)

Utbildningen fortsatte som vanligt och kurserna började. småningom förbereda sig för fredagens kursprov. Lägerandan på området är helt otrolig, så härligt att se så glada ungdomar. IR-kursen var på besök till Helsingfors för att bekanta sig med Finlands huvudstad. De andra kursen höll till på lägerområdet.

Under veckan har det funnits möjlighet att besöka olika ställen. Under torsdagen kunde man bland annat besöka Malms räddningsstation för att bekanta sig med deras utrustning och räddningsfordon. Visste ni att den hall där räddningsstationen befinner sig i tidigare fungerade som gränsbevakningens helikopter garage? Ganska coolt eller hur? Utöver detta har det funnits möjlighet att fara till Jakobacka simhall. Många lägerdeltagare har fått njuta av att simma, hoppa, gå i en varm dusch och bastu!

Nu kommer vi till dagens höjdpunkt: DISCO!!! Under discot samlades de flesta lägerdeltagare i det stora cirkustältet var det spelades musik och dansades ända till kl. 23! Man kunde till och med hitta kurtiser klädda i sina tryckluftsaggregat:) Många hade kreativ disco utrustning och det ordnades också ett ”sminktält”

Dagen korades med att en regnbåge uppenbarade sig rakt ovanför lägerområdet. Där var en regnbåge tar slut kan man hitta ett brandkårsläger♡

Text: Maya Selroos

Lue myös